Blogia
rouspi

L'any Dalí!

L'any Dalí! La provincia de Girona està plena de gent d'altres contrades que venen a veure els vestigis de Dalí, aquest gran geni empordanés... a mí m'encanta i m'apasiona la seva obra... la seva pintura, els seus dibuixos, la seva personalitat, les seves amistats!
Va ser una persona important per la cultura i pel mòn arístic... us recomano que en contes d'anar a la seves seus Gironines, el Museu de Figueres, el Castell de Púbol i a Portlligat, aneu a veure petites exposicions que mostren aspectes de la seva vida i obra que segur que l'any que ve ja no es podran visitar! valen la pena! per exemple exposicions que puguin fer estudiants d'art a l'Autonoma de Barcelona, ho sé del cert no és una conya..., o sales d'exposicions petites per exemple de Madrid que mostrin les cartes que s'enviaven Buñuel i Lorca i Dalí... interessant no?
Faig aquesta recomanació perqué la Imma i en Ferran aquest cap de setmana van decidir anar al Museu Dalí de Figueres i es van trobar més 100 persones fent cua! Hi van anar perquè ella treballa a Púbol i té entreda gratis ella i un acompanyant! al final no van esperar a la cua i van decidir que potser i anirien l'any que ve! jo segur que m'apunto amb ells!
bona nit dalinians i dalinianes!

4 comentarios

Turandot -

Hola nina, molta sort amb la pàgina, ens anirem passant per aqui a veure com et va.
Un besada ;)

emmah -

el meu porta massa temps i ja està podrit!
que vagi bé!!!
dalí, dalí.
obsessió!

cogollo -

ufff. la cua del museu Dali arribava a l'ajuntament.... cazi ná

imma -

ben cert!! kin caos anar a Figueres aquest any!!
vinga rouspi jejeje molt guapo el teu acabat de nèixer blog!!